Сенчанська сільська територіальна громада
Полтавська область, Миргородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ:Монокуляр нічного бачення AGM PVS-14 NW1 або еквівалент

Дата: 03.07.2024 13:58
Кількість переглядів: 31

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ:

(відповідно до пункту 41 постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 № 710
«Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

ДК 021:2015– 38630000-0 «Астрономічні та оптичні прилади»

( номенклатурна позиція: ДК 021:2015  38632000-4 Прилади нічного бачення)»

 

Монокуляр нічного бачення AGM PVS-14 NW1 або еквівалент

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія:

  • Виконавчий комітет Сенчанської сільської ради;
  • 37254, Полтавська обл., Миргородський р-н, с. Сенча,  вул. Героїв України, 8;
  • код за ЄДРПОУ – 41830654;
  • категорія замовника – юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):Монокуляр нічного бачення AGM PVS-14 NW1 або еквівалент ДК 021:2015– 38630000-0 «Астрономічні та оптичні прилади» ( номенклатурна позиція: ДК 021:2015  38632000-4 Прилади нічного бачення)»

 

Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-07-02-008987-a Відкриті торги з особливостями.

 

Розмір бюджетного призначення:

У відповідності до запланованих кошторисних призначень у 2024 році на матеріально - технічне забезпечення підрозділів військових частин Збройних Сил України, спеціальних підрозділів при районних територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки, які виконують завдання на лінії бойового зіткнення, де проходять військову службу жителі Сенчанської територіальної громади, КЕКВ 3110 Придбання обладнання і предметів довгострокового користування розмір бюджетного призначення становить 144 975,00 (сто сорок чотири тисячі дев’ятсот сімдесят п’ять грн. 00 коп.)

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Очікувана вартість придбання 1 штук Монокуляр нічного бачення AGM PVS-14 NW1 або еквівалент становить 144 975,00 (сто сорок чотири тисячі дев’ятсот сімдесят п’ять грн. 00 коп.).

Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі було складено з урахуванням рекомендацій Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 (зі змінами), зокрема використовуючи метод «Порівняння ринкових цін».

Визначено очікувану ціну за одиницю, як середньоарифметичне значення масиву отриманих даних,  а саме: інформації про ціну товару, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі
на сайтах виробників та/або постачальників відповідної продукції, за формулою:

Цод = (Ц1 +… + Цк) / К,

де: Цод очікувана ціна за одиницю;

Ц1, Цк – ціни, отримані з відкритих джерел інформації, приведені до єдиних умов;

К кількість цін, отриманих з відкритих джерел інформації.

Очікувана ціна за одиницю становить:

(144400,00 грн + 146000,00 грн + 145000,00 грн+144500,00 грн) /4 шт. = 144975,00 грн.

 

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Назва товару

Характеристики товару

Кількість,                 шт

1

Монокуляр нічного бачення  AGM PVS-14 NW1 або еквівалент

Електронно-оптичний перетворювач   

                                                       Gen 2+ "White Phosphor Level 1"

Роздільна здатність (зображення)                  51-64 (штр/мм)                                    

Чистота поля зору                                           Gen 2 IIT NL1

Збільшення                                                       1x (3x та 5x опція)

Система лінз                                                    26 мм; F/1.2

Поле зору                                                         40°

Діапазон фокусування                             0.25 м до нескінченності

Діоптрійне регулювання                          -6 - +4 dpt

 

Індикатори                                            Низький заряд батареї;

                                                               ІЧ   включено;  Умови

                                                               надмірного освітлення

 

Батарея                                                      одна AA

Час роботи від батареї                             до 50 годин при 20°C

Робоча температура                                  -51 ° C - +49 ° C

Вага, г                                                          320

Розміри, мм                                                114 x 63x 69 мм

Розмір упаковки (Ш х В х Г)                   190 x 120 x 320 мм

Вага брутто                                                Вага: 1.188 кг

 

Особливості                                    Інфрачервоне підсвічування,                                                                                                    

                                                         ручне регулювання посилення,                  

                                                         відключення яскравого світла,   

                                                         система автоматичного

                                                         відключення

 

1

Документами, що підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам щодо предмета закупівлі тендерної документації є:  ​​​​​​У складі тендерної пропозиції Учасник надає інформацію про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі, який пропонує Учасник в своїй тендерній пропозиції , складену згідно Таблиці 1 Технічна специфікація цього додатку  . Характеристики обладнання повинні бути не гіршими визначених у Таблиці 2 цього додатку та вказуватись в пропозиціях учасників торгів з чітким визначенням   кожної позиції.

Товар, що поставляється за цим Договором має бути новим, без попереднього експлуатаційного використання, якісним та відповідати встановленим чинним законодавством України нормам, характеристикам, правилам тощо з врахуванням застосування заходів із захисту довкілля, перевіреному та готовому до використання за призначенням стані, про що у складі пропозиції надається гарантійний лист Учасника.

Учасник у складі тендерної пропозиції надає гарантійний лист щодо наявності у нього товару, що постачається, в повному обсязі відповідно до вимог документації; що зобов’язується поставити товар у визначені договором терміни, а також про те, що зауваження (у разі наявності) по якості та укомплектованості товару будуть усунені Учасником протягом 3 (трьох) робочих днів.

Надати лист про те, що ціна пропозиції сформована з урахуванням витрат на доставку до місця поставки, завантаження, розвантаження, занесення товару, сплату податків і зборів, інші витрати, передбачені чинним законодавством на закупівлю товару даного виду та будь-які витрати, понесені Учасником у процесі здійснення закупівлі та витрати, пов’язані з укладанням договору, тощо.

Учасник у складі пропозиції повинен надати довідку щодо гарантійного терміну експлуатації обладнання не менше 12 місяців з моменту отримання товару замовником, в якій Учасник гарантує якість товару і що безкоштовно буде здійснювати його гарантійне обслуговування протягом встановленого терміну експлуатації за умови дотримання Замовником вимог до зберігання та користування товару, що є предметом закупівлі.

Якщо Учасником пропонується еквівалент товару до того, що вимагається Замовником, додатково у складі тендерної пропозиції Учасник надає таблицю, складену в довільні формі, яка у порівняльному вигляді містить відомості щодо основних технічних та якісних характеристик товару, що вимагається Замовником до основних технічних та якісних характеристик еквівалентного товару, що пропонується Учасником. При цьому якість запропонованого еквіваленту товару має відповідати якості, що заявлена у технічній специфікації Замовника. Таблиця повинна містити точну назву товару, яка пропонується учасником. У випадку якщо учасником буде зазначено назву товару, яка буде містити словосполучення «або еквівалент» (наприклад, Монокуляр нічного бачення  AGM PVS-14 NW1 або еквівалент), тендерну пропозицію такого учасника буде відхилено як таку, що не відповідає умовам технічної специфікації та іншим вимогам щодо предмета закупівлі тендерної документації . Обов’язково назва товару, модель, технічні характеристики для можливості перевірки запропонованого товару технічним вимогам Замовника. У разі відсутності зазначених вимог, пропозиція вважається такою, що не відповідає вимогам та відхиляється.

Учасник повинен надати документ, який підтверджує інформацію, що зазначена ним у Таблиці 1 технічна специфікація: діючий паспорт виробника товару (власника торгової марки) або сертифікат відповідності, або сертифікат якості, або інші документи виробника (власника торгової марки) на товар українською мовою.

Учасник надає документальне підтвердження того, що:

- якщо учасник є виробником товару (інформація в довільній формі за власноручним підписом уповноваженої особи Учасника, датована та завірена печаткою (у разі використання) або надати інший документ, що підтверджує статус виробника товару);

- якщо учасник є представником, дилером, дистриб'ютором виробника товару (копію договору або дилерського сертифікату, або сертифікату дистриб'ютора, або листа від виробника товару про представництво інтересів, або листа від офіційного представника виробника товару про представництво інтересів);

- якщо учасник не є представником, дилером, дистриб'ютором виробника товару (гарантійний лист від виробника (офіційного представника виробника, дилера, дистриб’ютора) товару щодо гарантій постачання товару Учаснику для виконання зобов'язань за результатими торгів).

Учасник повинен надати довідку  про наявність сервісного центру на території України.

У разі якщо товар не відповідає технічним вимогам Замовника, відсутні вище вказані документи, що підтверджують якість товару або Учасник не в змозі виконати умови поставки, які визначені Замовником, Пропозиція відхиляється.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень