Сенчанська сільська територіальна громада
Полтавська область, Миргородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ: Паливні гранули (пелети) з деревини

Дата: 05.07.2024 10:01
Кількість переглядів: 33

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ:

(відповідно до пункту 41 постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 № 710
«Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

ДК 021:2015– 09110000-3 - Тверде паливо (номенклатурна позиція: 09111400-4 – Деревне паливо)                  

Паливні гранули (пелети) з деревини

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія:

  • Виконавчий комітет Сенчанської сільської ради;
  • 37254, Полтавська обл., Миргородський р-н, с. Сенча,  вул. Героїв України, 8;
  • код за ЄДРПОУ – 41830654;
  • категорія замовника – юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):

Паливні гранули (пелети) з деревини  код - 09110000-3 - Тверде паливо (номенклатурна позиція: 09111400-4 – Деревне паливо) за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника 

 

Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-07-04-009764-a Відкриті торги з особливостями.

 

Розмір бюджетного призначення:

З метою своєчасної підготовки для опалювального сезону на 2024-2025 роки у 2024 році Виконавчий комітет Сенчанської сільської ради має закупити паливні гранули (пелети) з деревини у кількості 148 т для забезпечення потреб Сенчанського БДЮТ, КЗ «Ісковецька ЗОШ І-ІІІ ступенів Сенчанської сільської ради», Хитцівського СБК.

Обсяг закупівлі визначено в залежності від наявної потреби та відповідно до аналізу даних фактичного споживання у минулому опалювальному сезоні, КЕКВ 2275 Оплата інших енергоносіїв та інших комунальних послуг розмір бюджетного призначення становить 1 554 000,00 грн.(один мільйон п’ятсот п’ятдесят чотири тисячі грн. 00 коп.).

 

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Очікувана вартість придбання 148 т паливні гранули (пелети) з деревини 1 554 000,00 грн.(один мільйон п’ятсот п’ятдесят чотири тисячі грн. 00 коп.) з ПДВ.  Для розрахунку очікуваної вартості використано ціни попередніх власних закупівель замовника (укладених договорів) ідентичного товару, так і ціни відповідних закупівель минулих періодів, інформація про які міститься в електронній системі закупівель "Prozorro" та на підставі службової записки про проведення закупівлі за зазначеною орієнтовною вартістю товару.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

№ п/п

Показник

Одиниця виміру

Вимоги Замовника

1

Загальна характеристика пелет

 

Паливні гранули (пелети)  повинні бути виготовлені з деревини хвойних і листяних порід дерев. Присутність сторонніх домішок таких як лузга соняшника або солома не допускається.

2

Фасування

 

Мішки до 30кг.

3

Діаметр

мм

не менше  6 і не більше 10

4

Довжина

мм

не менше 10 і не більше 49

5

Щільність

кг/м3

Не менше 1100

 

Насипна щільність

кг/м3

Не менше 600

 

Вміст дрібних частинок розміром менше ніж 3 мм (після виготовлення)

%

Не більше ніж 8

6

Вологість

%

Не більше 10.0

7

Зольність

%

Не більше 1.0

8

Нижча теплота згоряння

МДж/кг (ккал/кг)

Не менше 17.50

11

Вміст сірки

%

Не більше 0.08

12

Вміст азоту

%

Не більше 0.3

13

Вміст хлору

%

Не більше 0.02

 

Строк (термін) поставки (передачі) товару: до 10.11.2024 року (початковий термін поставки товару визначатиметься відповідно до дати укладення договору про закупівлю за результатами проведення процедури закупівлі). Постачання товару буде здійснюватися відповідно до заявок Покупця невеликими партіями (5-10 тонн) протягом 5 календарних днів з моменту отримання заявки від Замовника за рахунок та силами Учасника безпосередньо у приміщення Замовника.

 

Учасник визначає ціни на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням податків і зборів (обов’язкових платежів), що сплачуються або мають бути сплачені, витрат на доставку до закладу, зберігання, навантаження, розвантаження, зважування, а також інших витрат. Учасник гарантує дотримання вимог чинного законодавства України при формуванні ціни предмету закупівлі .

 

​​​​На підтвердження відповідності продукції надати наступні документи: 

  1. протокол випробувань пелет, виданий на ім’я виробника незалежною акредитованою випробувальною  лабораторією, яка має право проводити відповідні випробування, що має бути чинним на момент розкриття пропозицій;
  • сертифікат відповідності (якості), виданий на ім’я виробника, чинний на момент розкриття тендерних пропозицій;
  1. копію чинного атестату акредитації незалежної лабораторії, яка видала протокол випробувань та сертифікат відповідності (якості) на запропонований товар;
  • свідоцтво/експертний висновок про належність палива до альтернативного на ім’я виробника,  чинного на момент розкриття тендерних пропозицій;
  1. якщо учасник не є виробником продукції, то в складі тендерної пропозиції надати документи, що посвідчують договірні відносини між виробником та учасником та надають дозвіл на використання.

Відповідно до пункту 2.3 Державного гігієнічного нормативу «Гігієнічний норматив питомої активності радіонуклідів (137)Cs та (90)Sr в деревині і продукції з деревини» затвердженого наказом МОЗ України від 31.10.2005 № 573 передбачено вимогу, відповідно до якої вся деревина та продукція із деревини повинні проходити радіаційний контроль і супроводжуватися протоколом радіаційного дослідження на вміст у ній радіонуклідів штучного походження з обов’язковими рекомендаціями у висновку щодо можливості використання її за радіаційним фактором. Для дотримання цієї вимоги Учасник повинен надати у складі своєї пропозиції Протокол/сертифікат радіаційного випробування виданий Акредитованою на це лабораторією на товар, що є предметом закупівлі в якому зазначається, що реалізація по радіаційному фактору дозволяється датований не раніше 2024 року. Для дотримання цієї вимоги Учасник повинен надати у складі своєї пропозиції протокол радіаційних випробувань, виданий акредитованою лабораторією на його ім'я, або на ім’я виробника.

У разі якщо товар не відповідає технічним вимогам Замовника, відсутні вище вказані документи, що підтверджують якість товару або Учасник не в змозі виконати умови поставки, які визначені Замовником, Пропозиція відхиляється.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень