Оголошення про проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Сенчанської територіальної громади Миргородського району Полтавської області

Дата: 30.01.2024 15:46
Кількість переглядів: 272

         Виконавчий комітет Сенчанської сільської ради відповідно до рішення виконавчого комітету № 19 від «30» січня 2024 р. «Про організацію та проведення конкурсу з визначення суб’єкта  господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на  території  Сенчанської територіальної громади» повідомляє про утворення конкурсної комісії з визначення переможця (переможців) конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Сенчанської територіальної громади Миргородського району Полтавської області та пропонує долучитися до її роботи особам, зазначеним в абзаці першому п. 6 « Про затвердження Порядку проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів» затвердженому Постановою Кабінету Міністрів України від 25.08.2023 № 918.

Дата та час проведення конкурсу: «07» березня 2024 року о 10:00 год.

Особа, уповноважена здійснювати зв’язок з учасниками конкурсу: Лепська Д.Л. – начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та комунальної власності виконавчого комітету Сенчанської сільської ради; тел. (05356) 99142 електронна адреса: sencha.arh@gmail.com                                                 

       Бажаючі взяти участь в роботі конкурсної комісії, повідомляють уповноваженій особі про цей намір не пізніше ніж за п’ять днів до дати проведення конкурсу в довільній формі шляхом повідомлення на електронну пошту чи засобами інформаційно-комунікаційних систем. До складу конкурсної комісії не можуть входити учасники конкурсу, члени сім’ї та пов’язані з ними особи.                                                                             

          Оголошуємо про початок прийому документів для участі у конкурсі  на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Сенчанської територіальної громади Миргородського району Полтавської  області.

        Термін подання конкурсних пропозицій  з 01 лютого 2024 року до 16:00 години 01.03.2023 року. Прийом документів за адресою: с. Сенча, вулиця Героїв України 8, Миргородського району. Детальна інформація за тел. (05356)99142,  або на сайті сільської ради http://senchanska.gromada.org.ua/ .

Пакет документів - завантажити тут

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень