Продовжується процес оновлення Стратегії розвитку Сенчанської сільської територіальної громади до 2027р.

Дата: 04.12.2023 13:37
Кількість переглядів: 150

Процес стратегічного планування відбувається за підтримки експертів проєкту «Підтримка стратегічного планування розвитку територіальних громад Рівненської, Житомирської та Полтавської областей», який реалізується ГО «Ендшпіль» завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

Члени робочої групи, у складі якої представники громадськості, депутати, члени виконавчого комітету, представники  підрозділів сільської ради, представники бізнесу працюють над завданнями чергових етапів процесу стратегічного планування.

1 грудня 2023 року відбулося третє засідання робочої групи.

Консультант з стратегічного планування та місцевого економічного  розвитку територіальних громад Ірина Ковра проінформувала присутніх про поточний етап роботи, очікувані та фактично отримані  результати виконання попередніх завдань.

На протязі засідання члени робочої групи затвердили коригування та уточнення до SWOT-аналізу громади та детально обговорили проєкт першої версії цільового блоку Стратегії («дерево цілей»). Члени робочої групи коментували та обґрунтовували проєкт переліку стратегічних цілей, оперативних цілей та завдань до них. Після внесення доповнень та уточнень до цільового блоку в Сенчанській громаді буде оголошено збір ідей проєктів до Стратегії від мешканців громади.

За підсумками 3-го засідання робочої групи визначено завдання та наступні кроки в процесі оновлення Стратегії розвитку Сенчанської ТГ.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень