Капітальний ремонт найпростішого укриття в приміщенні Ісковецької ЗОШ І-ІІІ ступенів

Дата: 22.02.2023 08:56
Кількість переглядів: 46

Капітальний ремонт найпростішого укриття в приміщенні Ісковецької ЗОШ І-ІІІ ступенів за адресою вул. Кирпоноса, 2 в с. Ісківці Миргородського району Полтавської області

 

1. Найменування: Виконавчий комітет Сенчанської сільської ради

 

2. Місце знаходження: Україна, 37254, с. Сенча, вулиця Героїв України, будинок 8 Миргородського району Полтавської області

 

3. Код ЄДРПОУ: 41830654

 

4. Категорія предмета закупівлі: роботи

 

5. Назва предмету закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником:

Капітальний ремонт найпростішого укриття в приміщенні Ісковецької ЗОШ І-ІІІ ступенів за адресою вул. Кирпоноса, 2 в с. Ісківці Миргородського району Полтавської області

«Код згідно ДК 021:2015 "Єдиний закупівельний словник" – 45450000-6 - Інші завершальні будівельні роботи (Номенклатурна позиція: ДК 021:2015-45453000-7 – Капітальний ремонт та реставрація)

6. Дата оголошення: 20 лютого 2023 року

 

7. Процедура закупівлі: відкриті торги з особливостями

 

8. Ідентифікатори в електронній системі публічних закупівель:

 

8.1. Ідентифікатор плану: UA-P-2023-02-20-004419-a

8.2. Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-02-20-013544-a

 

9. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням. Зазначено в тендерній документації.

 

10. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Роботи і матеріальні ресурси, що використовуються для їх виконання повинні відповідати державним стандартам, будівельним нормам. Кошторисна вартість будівництва складається з будівельних робіт, вартості устаткування, що монтується чи не монтується, меблів, інвентарю та інших витрат. За результатом виконання та за результатом розгляду проектної документації, яка розроблена у відповідності до вихідних даних на проектування з дотриманням вимог до міцності надійності та довговічності об'єкта будівництва, його експлуатаційної безпеки та інженерного забезпечення, в тому числі щодо доступності осіб з обмеженими можливостями та інших маломобільних груп населення, санітарного та епідеміологічного благополуччя населення, екології, пожежної безпеки, техногенної безпеки, енергозбереження, охорони праці, кошторисної вартості затверджено (схвалена) в установленому порядку, в результаті чого було отримано позитивний експертний звіт № 129/22П від 15.12.2022р., виконаний ТОВ "Експертиза ЗО". Розробленим проектом кошторисної документації, за яким отримано позитивний експертний звіт, за об'єктом та з урахуванням його технічного стану, визначено зокрема обсяг робіт, кількість та якість матеріалів, які мають використовуватись при виконання робіт за об'єктом " Капітальний ремонт найпростішого укриття в приміщенні Ісковецької ЗОШ І-ІІІ ступенів за адресою вул. Кирпоноса, 2 в с. Ісківці Миргородського району Полтавської області". Виходячи із визначених у проектній документації технічних, якісних та інших характеристик предмета закупівлі замовником у тендерній документації визначено технічні вимоги до предмета закупівлі, які визначають суть робіт, які мають бути виконані за результатом проведеної процедури закупівлі.

 

11. Строк надання послуг/виконання робіт: до 03 липня 2023року

 

12. Очікувана вартість предмета закупівлі: 2338721,00грн. (з ПДВ)

 

13. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: згідно Кошторисних норм України "Настанова з визначення вартості будівництва" та "Настанова з визначення вартості проектних, науково-проектних, вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво", визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснюється згідно Зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва, який є частиною проекту кошторисної документації за об'єктом будівництва. За результатом перевірки отримано позитивний експертний звіт . З метою визначення очікуваної вартості предмета закупівлі проведено розрахунок наступним чином за формулою: від загальної вартості Всього по зведеному кошторисному розрахункуми віднімаємо кошти на здійснення авторського нагляду  та кошти на утримання служби замовника (включаючи  витрати на технічний нагляду) та додавши ставку податку на додану вартість у грошовому еквіваленті (помножити на 1,2). За результатом проведеного розрахунку визначено суму очікуваної вартості за вище визначеним предметом закупівлі.

 

14. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: Розмір бюджетного призначення визначений з урахуванням вимог наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 "Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі"   за рахунок коштів місцевого бюджету Сенчанської сільської територіальної громади, на підставі зведеного - кошторисного розрахунку по об'єкту будівництва за предметом " Капітальний ремонт найпростішого укриття в приміщенні Ісковецької ЗОШ І-ІІІ ступенів за адресою вул. Кирпоноса, 2 в с. Ісківці Миргородського району Полтавської області ".

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень