ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ:башти Рожновського ВБР-15.

Дата: 10.04.2023 09:00
Кількість переглядів: 63

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ:

(показник національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”ДК 021:2015: 44210000-5 Конструкції та ії частини)

Виготовлення та доставка двох башт Рожновського ВБР-15,

розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 4постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 № 710
 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

  1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія:

  • Сенчанський сільський комбінат комунальних підприємств «Паросток»; 

  • 37254 Полтавська область, Миргородський район, с. Сенча, вул. Миколаївська, буд. 6;

  • код за ЄДРПОУ – 37609523;

  • категорія замовника – юридична особа, яка забезпечує потреби територіальної громади.

  1. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):

Виготовлення та доставка двох башт Рожновського ВБР-15, відповідно до Національного класифікатору України (єдиний закупівельний словник) ДК 021:2015: 44210000-5 «Конструкції та ії частини».

  1. Ідентифікатор закупівлі:

UA-2023-04-04-010256-a Відкриті торги з особливостями.

  1. Розмір бюджетного призначення:

У відповідності до запланованих кошторисних призначень у 2023 році на придбання резервуарів для зберігання води для комунальних підприємств за КПКВК 0216013 «Забезпечення діяльності водопровідно-каналізаційного господарства» (спеціальний фонд), КЕКВ 3210 «Капітальні трансферти підприємствам (установам, організаціям)» розмір бюджетного призначення становить 972 400,00  (дев’ятсот сімдесят дві тисячі чотириста гривень 00 коп.).

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Очікувана вартість придбання резервуарів для зберігання води для комунальних підприємств (Виготовлення та доставка двох башт Рожновського ВБР-15) становить 972 400,00  (дев’ятсот сімдесят дві тисячі чотириста гривень 00 коп).

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу III наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 із змінами. Щодо передумов здійснення закупівель UA-2023-04-04-010256-a, яка була оприлюднена 04.04.2023р. здійснювався замовником шляхом моніторингу середньоринкових цін, актуальних на момент моніторингу. Замовником здійснювався пошук, збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації про ціни башт Рожновського, що містить в мережі Інтернет у відкритому доступі на сайтах постачальників, в електронному каталозі, в електронній системі закупівель «ProZorro» щодо аналогічних закупівель, проводились ринкові консультації.

 

 

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

 

Технічні  вимоги до предмета закупівлі: «Виготовлення та доставка двох башт Рожновського ВБР-15», розташованих за адресою: с. Шеки та с. Ждани Миргородського району, Полтавської області.

 

1.

Водонапірна

сталева башта

Рожновського

ВБР-15 – 1 шт.

Об’єм башти -  15 м3;

Висота вежі - 13,6 м .

У комплект постачання водонапірної башти входять:

- бак h=3 м – 1 шт.;

- нижня опора h=10,6 м  – 1 шт.;

- верхня опора – 1 шт.;

- відтяжка – 3 шт.,

- комплект закладних деталей – 1 комп.,

- талреп вилка-вилка – 1 шт.,

- внутрішня частина: ґрунтова емаль + харчова емаль;

- зовнішня частина: ґрунтовка звичайна + емаль звичайна;

- метал – дно – 4 мм;

- метал-опора і бак - не менше 4 мм;

- драбина – 1 шт.;

- огорожа.

Гарантійний термін не менше 10 років.

 

На башту  повинні бути надані сертифікат відповідності та паспорт.

Товар  повинен бути новим, що не був в експлуатації  та відповідати технічним вимогам, зазначеним у тендерній документації.

При невідповідності якості Товару, та (або) дефектів Товару, та (або) будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики Товару - Учасник зобов’язаний замінити його за власний рахунок, сплативши всі супутні витрати по заміні, доставці, навантаженні, розвантаженні Товару, про що учасником повинен бути складений відповідний гарантійний лист та наданий у складі тендерної пропозиції.

У випадку постачання товару неналежної якості або товару, який не відповідає умовам закупівлі, не пізніше 5-днів з моменту отримання повідомлення від Замовника, усунути виявлені недоліки або замінити товар на товар належної якості.

У разі відмови Постачальником заміни товару неналежної якості або товару, який не відповідає умовам закупівлі на товар що відповідає технічним умовам тендерної документації, то такий договір буде розірвано, а поставка товару буде визнана такою що не відбулась.

Товар повинен поставлятися комплектно відповідно до вимог стандартів, технічних умов.

Місце поставки (передачі) товару здійснюється за рахунок Учасника на адресу Замовника: 37254, Полтавська область, Миргородський район, с. Шеки та с. Ждани.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень