Сенчанська сільська територіальна громада
Полтавська область, Миргородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Благоустрій у громаді!

Дата: 03.04.2023 10:23
Кількість переглядів: 69

  Нарешті прийшла справжня весна. Оживає природа, а разом з нею настав час наводити порядок. Сприятлива погода кличе господарів наводити лад на обійстях, а господинь – причепурити дім до великодніх свят.

   Виконавчий комітет Сенчанської сільської ради у тісній співпраці з районним центром зайнятості залучає до проведення оплачуваних громадських робіт громадян, які перебувають на обліку. Ці люди своєю працею наводять лад у громадських місцях та створюють для мешканців громади та наших гостей, той затишок та комфорт, який всім нам так подобається.

  Силами громадських працівників, протягом двох місяців, проводилися роботи по ліквідації наслідків негоди на схилах в центрі громади та підготовка до початку Акції «За чисте довкілля».

   Скоро на могутніх пагорбах Сенчанської громади буде висаджено більше тисячі дерев. Тож усіх небайдужих закликаємо відкласти гаджети та приєднатися до Дня довкілля і внести свій посильний внесок! Тільки спільними зусиллями і спільною відповідальністю ми зробимо нашу землю квітучою і неповторною!

   Про проведення Акції буде повідомлено додатково.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень