На крок Вперед!

Дата: 18.03.2023 12:32
Кількість переглядів: 126

   Сфера житлово-комунального господарства є однією з базових галузей української економіки та соціальної сфери. Від якісної і ефективної роботи комунальників залежить тепло у наших будівлях та чистота наших дворів, належне водопостачання будинків та загальний благоустрій у громаді.

   Завданням Сенчанської територіальної громади є побудова такої системи житлово-комунального господарства, у якій жителі нашої громади отримуватимуть якісні і зручні послуги за кращими зразками.                               

  Так на передодні професійного свята Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування, на подвір’я комунального підприємства СККП «Паросток» прибув новий Автогідропідйомник на базі шасі Ivecco Daily Double 18 метрів придбаний за кошти громади на суму 3 800 000 грн.  Відтепер громаді вже не треба кожного разу орендувати аналогічну техніку, комунальне підприємство СККП «Паросток» використовуватиме свою, зокрема в ремонті дахів, для обрізки дерев, проведення висотних робіт на водонапірних вежах, електричних опорах, а також для надання послуг населенню.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень