«Щедрівочка щедрувала – перемогу закликала»

Дата: 30.12.2022 14:29
Кількість переглядів: 114

   Відбулася благодійна акція на підтримку ЗСУ «Щедрівочка щедрувала – перемогу закликала». Основна мета заходу - зібрати кошти на підтримку наших Захисників!

   До участі у благодійному ярмаркові долучилися працівники Сенчанської ЗОШ, відділу культури та туризму, Сенчанської дитячої мистецької школи, ЗДО «Ромашка», Сенчанського БДЮТ. Також надали свою випічку і домашні смаколики Аліна Гергель та Григорій Удовенко. Загалом на ярмарку зібрали 22 200 гривень.

   Після благодійної акції жителям громади заколядували і защедрували: колектив Сенчанського будинку культури, дитячий колектив Сенчанської ДМШ та вихованці із викладачами Сенчанського БДЮТ.

   Вирішальненському старостинському окрузі, також провели  благодійну акцію. З привітаннями виступили БДЮТ с. Вирішальне (керівник Т. Г. Перебийніс) та Вирішальненський СБК №1 (ансамбль "Веселі сусіди"), які у скарбничку  зібрали 22412 гривень.

   Дякуємо кожному жителю нашої громади за участь у добрій справі! Бажаємо всім здоров’я, достатку, здійснення мрій, і найголовніше – Перемоги та Миру.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень