Надали 58 пропозицій, склали 19 протоколів про адміністративне правопорушення – результати рейдів на Полтавщині протягом вихідних

Дата: 03.12.2021 10:57
Кількість переглядів: 168

      З введенням обмежувальних протиепідемічних заходів «помаранчевого» рівня епідемічної безпеки на території України з 07.10.2021, фахівці  Головного управління Держпродспоживслужби  в Полтавській області разом з представниками Головного управління Національної поліції в Полтавській області продовжують перевіряти соціально значущі заклади області, у тому числі і у вихідні.

     Перевіряють заклади громадського харчування, об’єкти торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, ринки та інші об’єкти  нагляду (пасажирські перевезення, заклади розміщення, вокзали, торгові центри, аптеки,  тощо.

Так, у період з 27.1.2021р. по 28.11.2021р. в області працювали 26 мобільних груп по перевірці виконання протиепідемічних вимог суб’єктами господарювання.

Фахівці Управління перевірили 180 об’єктів, у тому числі 100 об’єктів торгівлі продовольчими товарами, 53 об’єкти торгівлі непродовольчими товарами, 8 об’єктів громадського харчування, 9 перукарень, 10 – інші об’єкти.

Порушення протиепідемічних вимог встановили на 58 об’єктах. Найбільше порушень виявили при перевірці об’єктів торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами.

За результатами перевірок надали 58 пропозицій, склали 19 протоколів про адміністративне правопорушення. Перевірки тривають.

Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень