Сенчанська сільська територіальна громада
Полтавська область, Миргородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання комісії з визначення виконавців заходів, які проводяться на конкурсній основі згідно Програми розвитку та підтримки аграрного комплексу Сенчанської сільської територіальної громади за пріоритетними напрямками на період до 2027 року

Дата: 26.11.2021 12:58
Кількість переглядів: 279

      25.11.2021 року, в приміщенні Сенчанської сільської ради, відбулося засідання комісії з визначення виконавців заходів, які проводяться на конкурсній основі згідно Програми розвитку та підтримки аграрного комплексу Сенчанської сільської територіальної громади за пріоритетними напрямками на період до 2027 року.

   Було розглянуто 13 поданих заяв від ОСГ та дві заяви від СФГ «Соляна» на отримання фінансової підтримки по напрямку «Розвиток тваринництва». Також розглянули три подані заяви від ОСГ по напрямку «Розвиток садівництва, овочівництва та ягідництва». Всі учасники конкурсу вчасно подали заяви та повний пакет документів. Комісією було прийнято рішення, рекомендувати Виконкому Сенчанської сільської ради здійснити виплати всім учасникам конкурсу для підтримки розвитку тваринництва, овочівництва, садівництва та ягідництва на території Сенчанської територіальної громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень