Сенчанська сільська територіальна громада
Полтавська область, Миргородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Роботи по благоустрою території.

Дата: 25.10.2021 11:55
Кількість переглядів: 442

   У Сенчанській територіальній громаді і далі продовжуються роботи по благоустрою території. Звичайно, щоб всі проблеми вирішити, потрібен час та все ж таки крок за кроком позитивні зміни відбуваються.

    Так в рамках Проєкту «Капітальний ремонт вхідної групи, ганку та даху КНП «ЦПМСД Сенчанської сільської ради» на завершальному етапі знаходяться роботи по перекриттю даху. Також проводяться облаштування вхідної групи до закладу та встановлено нові двері.

  Зроблено вимощення тротуарною плиткою навколо будівлі Сенчанської ЗОШ І-ІІІ ступенів. У школі повністю облаштовані туалетні кімнати. Ісковецькоа ЗОШ І-ІІІ ст. тепер матиме альтернативне опалення, бо встановлено палетний твердопаливний котел. І далі проводяться роботи по благоустрою прилеглої території біля Центру естетичного виховання у с. Сенча. А в самому приміщенні ЦЕВ доробляють маршові сходи та спортивну залу. Вже завершено ремонт у гримерках та приміщенні кіноапаратної в Сенчанському будинку культури.

   На дитячому майданчику по вул. Калиновій с. Сенча та с. Шкадрети встановлено новенькі спорткомплекси.

    Реконструйовано мережу вуличного освітлення по вул. Перемоги (мікрорайон Кононівка).

    Серед болючих питань – звичайно дороги. Вже завершено ремонт частини дороги по вул. Харченка, де зроблено асфальтобетонне покриття та проведено розчистку порослі. Розпочато поточний ремонт дороги Сенча-Хитці-Снітин (в межах с. Хитці). Наступним етапом є поточно середній ремонт дороги «Корсунівка – 01712169/Піски-Бодаква-Вирішальне/». Щодо облаштування доріг, то встановлені нові знаки дорожнього руху та стримувачі швидкості руху, так звані «лежачі поліцейські» біля Сенчанської амбулаторії, дитсадка «Ромашка» та в районі дитячого майданчика по вул. Шевченка.

      Біля будівлі Сенчанської сільської ради зроблено капітальний ремонт тротуару.

     Всі знають і всіх хвилює питання водопостачання, тож і в цьому напрямку є зрушення. На даний час встановлено дві башти «Рожновського» по вул. Партизанська та вул. Перемоги (мікрорайон Кононівка). Башта «Рожновсько» по вул.Українській перебуває на етапі підключення до мережі. Днями бригада підрядника почала прокладання водогону по вул. Дружби с. Вирішальне (мікрорайон Перевалівка) та по вул.Партизанській у с. Сенча.

      Завдяки роботі громадських працівників та працівників СККП «Паросток», проводяться регулярні санітарні очистки, а саме упорядковуються території парків, скверів, квітників, пам’ятників, кладовищ, узбічь доріг.

     Підсумовуючи, хочеться зазначити, що для досягнення бажаних результатів нам потрібно співпрацювати, зосередившись на спільній меті, а це привабливий вигляд нашої громади в усіх її куточках. Дякуємо місцевим жителям, які знаходять час і підтримують свої та прилеглі до власних домоволодінь території в належному стані.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень