ПОДАРУНКИ ДО ДНЯ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ.

Дата: 12.10.2021 15:44
Кількість переглядів: 148

   12 жовтня 2021 року у межах акції «Світло добра у моїй душі» була направлена волонтерська допомога нашим воїнам-захисникам.

   Звичайно, не можна на передовій створити родинне свято, але передати часточку його – це наш обов’язок. Тому традиційним стало для Виконавчого комітету Сенчанської сільської ради та закладів освіти Сенчанської ТГ щороку до Дня українського козацтва та Дня захисників і захисниць України організовувати маленьке свято для воїнів-земляків, учасників антитерористичної операції на сході України.

  Тепло своїх сердець, щиру подяку за мир та спокій на нашій землі за допомогою смаколиків та необхідних речей передали працівники Виконавчого комітету Сенчанської сільської ради, комунального опорного закладу «Сенчанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Сенчанської сільської ради Полтавської області», комунального закладу «Жданівський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Сенчанської сільської ради Полтавської області, Сенчанського будинку дитячої та юнацької творчості, Сенчанської дитячої музичної школи, Сенчанського закладу дошкільної освіти (ясел-садка) «Ромашка»; родина Удовенка Г.П. воїнам Сенчанської ТГ, які служать у військовій частині А 1788 восьмого полку ССО (сили спеціальних операцій) і у військовій частині А 1778 , та стоять на сторожі мирного неба України. Учні та вихованці закладів підготували вітальні листівки та обереги воїнам-землякам.

   Хай свято Покрови нагадає захисникам Батьківщини рідну домівку, тепло та любов родини, стане вісточкою з рідного краю, а Пресвята Богородиця стане заступницею нашим воїнам.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень