Історії захищених.

Дата: 26.08.2021 10:42
Кількість переглядів: 363

     Це історії захищених. Це люди різних професій, різного віку та інтересів. Але усі вони цінують своє життя.
     Ці люди вирішили вакцинуватися від COVID-19, щоб мати змогу бачитися з близькими, допомагати іншим, щоб не боятися користуватися громадським транспортом і, звичайно, щоб захиститися від важкої хвороби та її невтішних наслідків.
Читайте їхні історії на ресурсі The Ukrainians   https://theukrainians.org/spec/protected

   Станом на 3 серпня в Україні зробили понад 5,9 мільйона щеплень від COVID-19: 3,7 мільйона українців отримали першу дозу вакцини і 2,1 мільйона завершили вакцинацію, щепившись двічі. Імунізація розпочалась у лютому і триватиме, допоки вакцинують більшість населення країни.

   Згідно з дорожньою картою, першими від коронавірусу щепили медиків, літніх людей, освітян, військових і службовців інших силових структур, соцпрацівників, священнослужителів, а також представників місцевої влади та органів самоврядування. Віднедавна від коронавірусу вакцинують також людей, які мають супутні захворювання, тих, хто проживає на тимчасово окупованій території, ув’язнених та персонал закладів позбавлення волі. Крім того, у 90 центрах вакцинації, розміщених у 17 регіонах країни, проти COVID-19 щеплять усіх, хто записався до листа очікування на онлайн-порталі державних послуг Дія. Загалом уже вакцинували понад 3,8 мільйона осіб, вони захищені, щасливі та на власному прикладі показали, що вакцинуватися — важливо та безпечно.

     Втім, щоб досягти колективного імунітету та покласти край пандемії, значно більше українців мають зробити щеплення. За браком достовірної інформації та під тиском міфів українці з пріоритетних груп населення іноді відмовляються від вакцинації — втрачаючи не лише можливість захиститися, а й, наприклад, змогу вільно подорожувати за кордоном. Наразі найголовніше — допомогти собі й іншим знайти мотивацію та час для щеплення, щоб захистити себе та близьких.

    У спільному з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та Міністерством охорони здоров'я  проєкті розповідаємо 15 історій тих, хто цінує життя та є обличчям вакцинації. Проєкт реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та Світового банку.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень