Сенчанська сільська територіальна громада
Полтавська область, Миргородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виплата 2000 грн на дитину з багатодітної малозабезпеченої сім?ї для підготовки до навчального року.

Дата: 06.08.2021 15:42
Кількість переглядів: 691

   Урядом  04.08.2021 схвалено постанову КМУ від № 803 «Деякі питання соціальної підтримки багатодітних малозабезпечених сімей», якою затвердили Порядок виплати одноразової грошової допомоги на дітей з багатодітних малозабезпечених сімей  для підготовки до навчального року.

    Згідно з п. 3 Порядку одноразова грошова допомога виплачується багатодітним сім'ям, які станом на 1 серпня 2021 р. є одержувачами державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям. Допомога призначається на кожну дитину з багатодітної малозабезпеченої сім'ї, яка станом на 1 серпня 2021 р. має вік 6-18 років (включно) у розмірі 2000 гривень.

    Виплата проводиться за матеріалами справ одержувачів державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям з числа багатодітних сімей без звернення таких одержувачів.

   Багатодітним сім?ям, які звернуться у серпні 2021 року за продовженням державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім?ям або за її призначенням вперше та їм буде призначено вказану допомогу, одноразова грошова допомога на дітей буде виплачена у вересні 2021 року.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень