Сенчанська сільська територіальна громада
Полтавська область, Миргородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Знайомство з Корсунівським старостатом.

Дата: 26.07.2021 14:57
Кількість переглядів: 389

     23 липня сільський голова Наталія Сліпухова, її заступники, начальники відділів Виконавчого комітету та депутати Сенчанської ТГ з робочим візитом відвідали Корсунівський старостинський округ. Під час візиту поспілкувалися зі старостою Олександром Сахно та працівниками старостату і обговорили проблемні питання сільської території, з якими звертаються мешканці. Староста показав комісії Корсунівську ЗОШ І-ІІІ ступенів, ДНЗ «Казка», Корсунівський БК, місцевий ФАП, церкву та котельню.

   Одним з об’єктів перевірки був садочок, де планується вдосконалення внутрішньої системи опалення. Також відвідали медичний заклад, який потребує ремонту та подальшого облаштування вхідної групи. Побували в будинку культури,у якому одна з кімнат виділена під музей народознавства, де можна познайомитися з історико-культурною спадщиною українського народу. Дізналися про цікаву традицію, яка існує у місцевій школі. Випускники навчального закладу напам?ять про себе залишають вишитий рушник зі своїми прізвищами, роком випуску та побажанням.

   Якщо підсумувати поїздку, то проблеми є, і є над чим активно і багато працювати. На завершення Наталія Вікторівна подякувала за теплий прийом і наголосила, що разом з депутатами будуть знаходити шляхи вирішення цих проблем, щоб у селі було комфортніше жити.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень