ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акту "Про встановлення транспортного податку як складової податку на майно"

Дата: 12.04.2021 08:44
Кількість переглядів: 150

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту регуляторного акту "Про встановлення транспортного податку як складової податку на майно"

На громадське обговорення виноситься проект рішення сільської ради "Про встановлення транспортного податку, на території Сенчанської сільської ради, розроблений Сенчанською сільською радою.

Дане рішення визначає основні елементи податку, які є обов'язковими під час встановлення податків і зборів. Ставка податку встановлюється у розрахунку на календарний рік у розмірі 25000 гривень за кожен легковий автомобіль, з року випуску якого не більше п'яти років (включно) та середньоринкова вартість якого становить 375 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня податкового (звітного) року.

Пропозиції та зауваження до проекту рішення приймаються до 13 травня 2021 року відділом економічного розвитку та інвестицій Сенчанської сільської ради у письмовому вигляді за адресою: вул. Героїв України8, або в електронному вигляді на e-mail: 41830654@mail.gov.ua , тел.9-92-19

Ознайомитися


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень