ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акту "Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Сенчанської сільської ради"

Дата: 12.04.2021 08:43
Кількість переглядів: 153

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту регуляторного акту "Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Сенчанської сільської ради"

 

На громадське обговорення виноситься проект рішення сільської ради "Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Сенчанської сільської ради", розроблений Сенчанською сільською радою.

Дане рішення визначає основні елементи податку, які є обов'язковими під час встановлення податків і зборів. Передбачається встановлення ставок:

  • для юридичних осіб - 1,5 відсотка розміру мінімальної заробітної плати встановленої законом на 1 січня звітного (податкового) року, за 1 квадратний метр загальної площі об'єкта житлової та нежитлової нерухомості, в тому числі його часток.
  • для фізичних осіб на житлову нерухомість- 0,1 відсотка розміру мінімальної заробітної плати встановленої законом на 1 січня звітного (податкового) року, за 1 квадратний метр загальної площі об'єкта житлової та нежитлової нерухомості, в тому числі його часток.
  • для фізичних осіб на нежитлову нерухомість- 0,4 відсотка розміру мінімальної заробітної плати встановленої законом на 1 січня звітного (податкового) року, за 1 квадратний метр загальної площі об'єкта житлової та нежитлової нерухомості, в тому числі його часток.
  •  

Пропозиції та зауваження до проекту рішення приймаються до 13 травня 2021 року відділом економічного розвитку та інвестицій Сенчанської сільської ради у письмовому вигляді за адресою: вул. Героїв України, 8, або в електронному вигляді на e-mail: 41830654@mail.gov.ua , тел.9-92-19


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень