Сенчанська сільська територіальна громада
Полтавська область, Миргородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні мешканці!

Дата: 28.04.2021 13:57
Кількість переглядів: 735

       З метою забезпечення на території Сенчанської громади чистоти та порядку, підвищення рівня благоустрою, запрошуємо небайдужих мешканців, підприємців, керівників та працівників підприємств, установ і організацій, депутатів та членів виконкому особисто долучитися і організувати своїх підлеглих та усіх бажаючих до прибирання прибудинкових територій, приватних земельних ділянок та місць загального користування від сміття, яке накопичилося за зиму. При проведенні прибирання рекомендуємо дотримуватися карантинних заходів.

      Сподіваємось на підтримку жителів громади, які не будуть стояти осторонь цього процесу. Також велику надію покладаємо на ентузіазм нашої молоді, яка завжди була небайдужа до проблем рідних сіл.

       Пам’ятаймо, що наша поведінка є прикладом для наслідування нашим дітям та онукам. Давайте закладемо у них основи внутрішньої культури та збережемо свою маленьку батьківщину – рідну громаду для них і для себе, як справжні господарі. Адже ніхто, окрім нас самих, не зможе нам створити затишок і порядок. А відтак, і хороший настрій усім, хто любить і шанує своє рідне село.

       Нехай чистота та охайність стануть Вашою доброю звичкою.

Виконавчий комітет Сенчанської сільської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень