Сенчанська сільська територіальна громада
Полтавська область, Миргородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У квітні стартує акція з озеленення планети

Дата: 16.03.2021 16:20
Кількість переглядів: 652

Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України 

У квітні стартує акція з озеленення планети. Приєднуйтесь

Про важливість озеленення планети та вплив лісу на кліматичні зміни йшлося під час пресконференції «Україна ініціює глобальне озеленення планети!».

“Висадка дерев є одним з дієвих інструментів у боротьбі з викидами СО2 та підвищення концентрації кисню у повітрі. Крім того, повітря збагачується озоном, ароматичними речовинами та негативними іонами, що є корисним для людини”, - зазначив перший заступник Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України

Bogdan Borukhovskyi

За його словами, один мільйон висаджених дерев, це невеликий, але важливий внесок для екологічного виховання людей та збільшення обсягів поглинання вуглекислого газу, який є рушієм глобального потепління.

Аби привернути увагу до питань зміни клімату та збільшення лісових насаджень, у квітні стартує акція «Greening of the Planet». Висадки дерев пройдуть не лише в Україні, а й у Сполучених Штатах Америки. Учасники акції висадять 1 мільйон дерев за 1 добу в різних куточках світу.

Торік у жовтні

Роман Абрамовський

підтримав Всеукраїнську акцію із озеленення «1 000 000 дерев за 24 години» https://bit.ly/38vN0MB. Тоді в Україні встановили рекорд – висадили 2 мільйони дерев за 1 добу.

Організатором «Greening of the Planet» є український Благодійний фонд «Озеленення України» за підтримки Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України та Державного агентства лісових ресурсів України.

Юрій Болоховець

Державне агентство лісових ресурсів України

Аня Крисюк

Озеленення України

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень