У Сенчанській територіальній громаді триває екологічне опитування мешканців

Дата: 02.02.2021 16:17
Кількість переглядів: 259

У січні 2021 року у Сенчанській територіальній громаді Полтавської області фахівці Аналітичного Центру «Бюро економічних та соціальних досліджень проводять аналітичне дослідження екологічної ситуації громади, реалізації плану заходів діючої Стратегії громади у частині екології. Важливою частиною дослідження є проведення розгорнутого опитування мешканців громади, результатом якого стане узагальнення громадської думки мешканців про стан та перспективи екологічної ситуації у громаді. Опитування у рамках проєкту «Впровадження екологічних заходів Стратегії Сенчанської ОТГ» здійснюється як в онлайн так і в офлайн форматах.

З початку січня 2021 у Сенчанській територіальній громаді Полтавської області АЦ «Бюро економічних та соціальних досліджень» здійснює опитування мешканців. Відповідними заходами охоплене все населення Сенчанської територіальної громади на основі репрезентативної вибірки. У період жорсткого локдауну (до 25 січня) опитування проводилось засобами електронних комунікацій. Для цього було спеціально розроблені електронні форми та розміщено на офіційному сайті Сенчанської територіальної громади (http://senchanska.gromada.org.ua/news/1609765785/). У період після послаблення карантинних вимог інтерв’юери проєкту здійснюють опитування шляхом опрацювання анкет на паперових носіях.

«Нас цікавить широкий спектр екологічних питань у громаді – як теперішній екологічний стан повітря, води, ґрунтів, так і наявність потенційно екологічно небезпечних об’єктів видобувної промисловості, сільського господарства на перспективу. Бачення мешканців щодо перспектив розвитку громади на основі гармонічного поєднання всіх складових сталого розвитку для Сенчанської ТГ є надважливим» - зазначив керівник Аналітичного Центру «Бюро економічних та соціальних досліджень» Вадим Штефан.

Аналітичний звіт за результатами опитування мешканців громади стане інструментом для прийняття рішень щодо фінансування заходів Стратегії, дасть змогу знайти нові ідеї та стимулювати громадську активність жителів Сенчанської територіальної громади. Розпорядженням Сенчанської сільської голови №88 від 9 грудня 2020 року створено Робочу групу з розробки Стратегічного плану розвитку Сенчанської територіальної громади. Аналітичний звіт буде використано для подальшого стратегування розвитку громади (http://senchanska.gromada.org.ua/news/1607590874/).

Матеріал підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту #EU4USociety . Матеріал відображає позицію авторів і не обов’язково відображає позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу.

Міжнародний фонд "Відродження"

Представництво Європейського Союзу в Україні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень