Привітання сільського голови з Новим Роком та Різдвом Христовим!

Дата: 31.12.2020 14:18
Кількість переглядів: 694

Шановні жителі Сенчанської територіальної громади та гості! Вітаємо Вас та Ваші родини з Новим 2021-м роком та Різдвом Христовим.

        Від себе особисто, від депутатського корпусу та виконавчого комітету Сенчанської сільської ради щиро вітаю Вас з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!   

       Наша країна, як і весь світ, переживає наразі важкі часи. Пандемія, яка дійшла до нас, нажаль, безжалісна. Тому в Новому році кожній людині хочеться побажати найголовнішого в житті – здоров’я. Нехай у старому році залишаться усі наші біди та негаразди. Бережіть себе і своїх близьких.  

       В 2021 році вступає у свої права рік Бика, нехай він буде радісним і щасливим, повним надій і планів, сяючий успіхами і везінням, нехай збереже вірну дружбу, примножить багатство і нагородить міцним здоров’ям, творчим натхненням, оптимізмом і позитивом, щирою, взаємною любов’ю, нехай він повністю виправдовує очікування кожного жителя нашої громади.

        Щиро бажаємо всім Вам, щоб Новий рік обдарував Вас щастям і радістю, додав життєвої наснаги, мудрості, приніс мир, спокій, радість і впевненість у завтрашньому дні. Нехай в цьому році Вас чекає тільки  радість і удача! Нехай цей рік буде роком здійснення мрій і втілення в життя всіх заповітних бажань! Нехай у кожного з Вас у цьому році буде якомога більше щасливих днів!

З Новим 2021 роком та Різдвом Христовим!

 

З повагою,

сільський голова            Наталія Сліпухова

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень