27 листопада працівниками закладів культури та бібліотек Сенчанської ОТГ було проведено години скорботи, виставки та покладання квітів до пам’ятних знаків.

Дата: 30.11.2020 14:32
Кількість переглядів: 869

28 листопада, у четверту суботу місяця в Україні вшановують День пам'яті жертв голодоморів. Він був запроваджений Указом Президента України у 1998 році. У 2006 році Законом України Голодомор 1932 – 1933 років був визнаний геноцидом.

Нашим спільним обов'язком є гідне вшанування вбитих голодом жертв комуністичного режиму, а також розповісти про причини, наслідки Голодомору та спротив злочинній політиці тоталітарного режиму. Цьогорічні вшанування відбуваються в особливих умовах. Людським життям загрожує пандемія коронавірусної хвороби. Запроваджені карантинні заходи вносять обмеження у проведення масових меморіальних заходів. Але ця обставина не може перешкодити гідному вшануванню пам'яті жертв Голодомору. 27 листопада працівниками закладів культури та бібліотек Сенчанської ОТГ було проведено години скорботи, виставки та покладання квітів до пам’ятних знаків.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень