Привітання Сенчанського сільського голови з Днем працівників сільського господарства

Дата: 13.11.2020 13:07
Кількість переглядів: 1242

Шановні працівники сільського господарства!

 

       День працівників сільського господарства -  свято тих, хто розумом і руками, душею і серцем щодня робить усе можливе, аби на величезному столі України були хліб і до хліба.

    У непростих умовах сьогодення, окрім професіоналізму, працьовитості та самовіддачі, вам доводиться ефективно застосовувати і комерційний талант, і ділову ініціативу, і основи сучасного менеджменту, аби долати найбільші перепони та найскладніші умови ринку.

Нехай не переводиться селянський рід на українській землі, а праця відданих їй трударів буде належно поцінованою. Велика подяка вам за любов до землі, терпіння і витримку.

     Бажаю вам, шановні хлібороби, здоров'я, добробуту і благополуччя в усьому. Нехай ваша природна мудрість і досвідченість, невтомність і наполегливість стануть запорукою добрих засівів, рясних сходів та щедрих ужинків. Нехай кожен ваш день благословляється добрим здоров’ям, гарним настроєм і людською вдячністю. Нехай і надалі українська земля щедро колоситься пшеницею, засівається добром, береже і шанує свій найбільший скарб – людину-трудівника.

 

З повагою, Сенчанський сільський голова Наталія Сліпухова

 

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень