Сенчанська дітвора вражає своїми талантами та вміннями у різних напрямках позашкільної освіти

Дата: 06.11.2020 10:52
Кількість переглядів: 262

Упродовж багатьох років сенчанська дітвора вражає своїми талантами та вміннями у різних напрямках позашкільної освіти: вони в’яжуть, малюють, співають, танцюють, проявляють свої акторські вміння… Про високий рівень їхніх вмінь свідчить статистика досягнень та перемог у конкурсах та фестивалях. Головною метою для Сенчанського Будинку дитячої та юнацької творчості є зацікавити та залучити до позашкільного навчання якомога більшу кількість юних вихованців, адже майбутнє наших дітей залежить від їхнього гармонійного духовного, фізичного та розумового розвитку.

З цією метою наш заклад розширює свої кордони! Тепер гуртки Сенчанського Будинку дитячої та юнацької творчості функціонують і у Засуллі, адже ми розуміємо, що саме віддаленість від БДЮТ є основним фактором, що впливає на бажання дітлахів відвідувати гуртки. Бандурко Олександра Валеріївна (тел. 0509245439) проводить гурток розважально-сценічних заходів «Вихор» та «Рукотвори» на базі Засульського сільського клубу.

Запрошуємо усіх бажаючих приєднатися до нашої творчої талановитої родини! Ми завжди готові вислухати Ваші ідеї та побажання, аби спільними зусиллями зробити дозвілля дітлахів максимально цікавим та корисним.

 Тамара Отюцька

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень