Привітання із Днем захисника України

Дата: 13.10.2020 08:23
Кількість переглядів: 402

Прийміть щирі вітання із Днем захисника України! Днем Українського козацтва! Днем  створення Української Повстанської Армії та зі святом  Покрови Пресвятої Богородиці!

Виконавчий комітет вітає вас із Днем захисника України!

Не випадково це свято символічно об'єднане з шануванням українського козацтва та святої Покрови Пресвятої Богородиці. Вони нерозривно пов’язані між собою та символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються українцями.

Завдяки нашим захисникам сьогодні у незалежній та суверенній Україні, під мирним небом, живуть наші діти, ростуть наші онуки. Сьогодні ви – надія українського народу, взірець сили духу, честі та справжнього патріотизму!

Шана пам’яті загиблих героїв, які поклали життя за незалежність та суверенність нашої країни. Вони назавжди залишаться прикладом жертовності та любові до України. Висловлюємо щирі співчуття родинам полеглих воїнів та віримо, що їх подвиг недаремний та закарбований у пам’яті нащадків!

Цього дня бажаємо вам, дорогі захисники, міцного здоров'я, твердої віри у світле майбутнє, сили рухатися вперед. Щастя, удачі, миру та злагоди у ваших оселях. Нехай усмішки близьких зігрівають вам душу. Нехай ваші родини і нашу країну оберігає Господь!

 

З повагою,  

сільський голова     Віктор Лисий

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень