В Україні стартує найбільша акція осені!

Дата: 10.09.2020 16:07
Кількість переглядів: 257

       

         19 вересня 2020 року о 10:00 Україна разом із мільйонами активістів зі 180 країн світу вийде на Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day».  Не винятком є і Полтавська область. В акції візьмуть участь люди, незалежно від віку та географії. Українці із міст та містечок, сіл та селищ об’єднаються заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття.                

     Цього року акція відбудеться із дотриманням карантинних норм та правил техніки безпеки. Обов’язковою вимогою є наявність захисних масок, рукавичок та врахування соціальної дистанції. У зв'язку з цим Всеукраїнський молодіжний рух «Lets do it Ukraine» пропонує три форми участі:

• Індивідуальні прибирання. Прибирання із друзями або родиною може стати оригінальною формою дозвілля. А для мотивації – перетворіть його на змагання. Обирайте забруднене місце й сміливо вирушайте вперед. Після прибирання важливо донести зібране до найближчого сміттєвого баку. За можливості – відсортувати зібране і здати в найближчий пункт прийому вторинної сировини. Збиратися в групи можна, але кількість учасників має бути обмежена, а площа – достатньо велика для дотримання соціальної дистанції.

• Цифрове очищення. Нову форму прибирання можна реалізувати в будь-якому зручному місці та в будь-який час. Видалення зайвої інформації зі своїх гаджетів дозволить розвантажити центри баз даних, на підтримку яких витрачається величезна кількість енергії.

• Картографування. Встановлюйте безкоштовний мобільний додаток «TrashOut» та відмічайте забруднені й очищенні території.

      Всесвітній день прибирання проходить за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Міністерства закордонних справ України. До акції приєднаються органи виконавчої влади і місцевого самоврядування, представники громадських організацій та об’єднань, соціально-відповідального бізнесу. Для збору даних про забруднені місця Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» оголосив про змагання із картографування, яке триватиме до 4 жовтня. Українці долучилися до складання карти забруднень у міжнародному додатку «TrashOut». Спільними зусиллями по всьому світу вже вдалося відмітити 55 000 забруднених сміттям точок.

Шановні жителі Сенчанської ОТГ!

Ставайте частиною наймасштабнішої команди еко відповідальних людей!!!

Хай небо буде мирним, а Україна чистою!

 Приєднуйтесь!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень