Старт голосування за проєкти Сенчанської ОТГ в рамках Бюджету участі Полтавської області з 14 вересня.

Дата: 07.09.2020 10:13
Кількість переглядів: 213

Друзі, всім доброго вечора!)


Зайшовши сьогодні на фейсбук до нашої місцевої групи, був здивований таким стрімким стартом передвиборчої компанії. Щоб ми всі і робили якби не опитування від ботів, навіть не знаю) Штучний інтелект рулить)). Найбільше здивувала кількість людей яким вже не терпиться проголосовути та змінити своє життя "на краще", а може і життя обраного вами кандидата).
Слухайте, люди ви серйозно?? Ви не бачили ще жодної передвиборчої програми, ще ніхто навіть не починав стукати себе в груди і розказувати як він любить рідний край. Як ви визначаєте за кого голосувати?? По фоткам?)) По статусам в фб?) Нам, всім нам рік назад чітко і внятно сказали "війна закінчиться тоді коли ми перестанемо стріляти". Закінчилась війна? Війна вже закінчилась?? Вже ніхто не гине на фронті? ...І після цього всього ви берете розвертаєтесь і берете участь в голосуванні за людей які по суті ще навіть не являються кандитами на посаду.

Слухайте, в мене до всіх вас прохання і пропозиція. Всі кому вже важко всидіти дома на стільці і нетерпиться віддати свій голос. Пропоную альтернативний варіант) Проголосуйте, будь-ласка, за три розвиткових проєкти по залученню додаткових коштів до нашої громади.

Старт голосування за проєкти Сенчанської ОТГ в рамках Бюджету участі Полтавської області стартує з 14 вересня. Більш детальна інфо по проєктам та як саме можна підтримати голосування буде надана в наступній моїй публікації.
Чекаю Вашої підтримки в залученні додаткових коштів на розвиток нашої громади.

Ярослав Кірзенко

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень