Вітаємо ювілярів

Дата: 25.08.2020 14:34
Кількість переглядів: 216

90 років – це чудовий ювілей, який додає не лише сивину у волосся, але й тішить спогадами та життєвою мудрістю. Діти, онуки, правнуки та навіть праправнуки у цей день знаходять щирі слова вітання для ювіляра. За святковим столом збирається вся родина і це наповнює серце іменинника любов’ю і теплом.

24 серпня 2020 року відзначили свій 90-річний ювілей жителі села Сенчі Дзина Костянтин Гордійович та Дема Ольга Іванівна.

Сільський голова Лисий Віктор Миколайович та спеціаліст відділу освіти,культури,молоді,спорту та туризму Коропець Руслан Анатолійович завітали до них зі щирими вітаннями та подарунками. Віктор Миколайович сказав: «Такий ювілей — дуже важлива і значима подія, адже далеко не кожному судилося зустріти настільки поважний вік. Низький уклін Вам за ту складну життєву дорогу, по якій Ви пройшли гідно, працюючи на благо майбутніх поколінь. Від імені Виконавчого комітету Сенчанської сільської ради вітаємо Вас з ювілеєм та бажаємо міцного здоров’я, більше радості і задоволень, на які Ви заслуговуєте. Божого благословення, життєвого оптимізму, бадьорості духу, любові та підтримки від родини й ще довгих років життя».

Т.Волинець

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень