23 серпня 2020 року відділом освіти, культури, молоді, спорту та туризму Виконавчого комітету Сенчанської сільської ради був організований велопробіг

Дата: 25.08.2020 08:36
Кількість переглядів: 376

Підносим прапор вільної Держави!

Повірмо в те, що нас вже не збороть,

І долучаймось до добра і слави.

Хай будуть з нами Правда і Господь –

Підносим прапор вільної Держави!

23 серпня 2020 року відділом освіти, культури, молоді, спорту та туризму Виконавчого комітету Сенчанської сільської ради був організований велопробіг, приурочений Дню Прапора України. Цей захід стає традиційним у Сенчанській ОТГ. Радує те, що ця добра традиція об’єднала в єдиному патріотичному пориві представників різних поколінь.

Стартував велопробіг біля Сенчанського будинку культури: його директор Валерій Григорович Пересада організував урочисту частину заходу. Спеціаліст відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Коропець Руслан звернув увагу присутніх на те, що синьо-жовті клумби біля СБК відповідають кольорам нашого державного прапора. Саме ці барви здавна є оберегами, що супроводжують процес державотворення України…

Колона з 9 учасників вирушила трасою в напрямку села Лучка, де до неї приєднались ще 8 велосипедистів. Так як дорожнє покриття на даному відрізку дороги має незадовільний стан, особливу увагу групи звернули на дотримання безпечної дистанції. Усі разом поїхали милуватися неповторними краєвидами нашої малої Батьківщини, що радували око впродовж усього маршруту: ось ми минули хитцівські берізки; люди, яких ми зустрічали дорогою, щиро віталися та підтримували нас дружніми посмішками. Приємно відчувати, як рухалися велосипеди по відремонтованому відрізку дороги в центрі Хитців, де ще зовсім недавно була «яма на ямі». Свистів вітер у вухах, коли ми спускалися до шеківського мосту та милувалися прозорими водами річки Сули. Згадалося, що дорога веде рівниною до с. Хорошки, де знімались сцени відомої музичної комедії «Весілля в Малинівці». Ми також домовились зняти коротке відео у цьому населеному пункті у пам’ять про цей насичений день. Доїхавши до соснового лісу за Ломаками, насолодилися запахом хвої та зробили зупинку на одній із галявин, облаштованій міцним дерев’яним столом з лавами. Там вирішили перепочити для дружнього спілкування за трапезою. Так, далеко не кожному пощастило жити в такій мальовничій місцевості і радіти багатству краєвидів! А згуртувавшись та підтримуючи один одного, можна зробити нашу Сенчанську ОТГ ще красивішою та багатшою.

Вразив прапор України, розміщений на верхівці найвищої деревини поблизу с. Лучка. Саме так місцеві жителі ще раз підкреслили свою любов до країни, в якій проживають! Біля Лучківського клуба-бібліотеки спостерігали фотозону, облаштовану до Дня народження України. Населення вже за півгодини до початку святкування почало збиратися у передчутті, як завжди, чудового концерту. Долаючи численні спуски та підйоми через ліс, знову повернулись на місце старту.

Щосуботи ми радо запрошуємо усіх охочих приєднатися до майбутніх велопоїздок «За здоров’ям та гарним настроєм». Тих, кому це дійсно подобається! Приєднуйтесь до групи у Viber «Велосипедисти Сенчі».

Коропець Руслан

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень