ПОПЕРЕДЖЕННЯ!!!

Дата: 31.07.2020 21:25
Кількість переглядів: 776

про відповідальність за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою території Сенчанської сільської ради

Благоустрій – це візитна картка кожного населеного пункту!!!

Фото без опису

«Шановні» громадяни це - показник рівня участі  громади у вирішенні екологічних проблем та перспектив розвитку сфери благоустрою та комунального обслуговування населених пунктів.

Неконтрольоване й переважно безкарне викидання сміття в не призначених для цього місцях стало серйозною проблемою Сенчанської сільської ради. Це результати вашої як діяльності, так і бездіяльності.

Фото без опису

Фото без опису

Відповідальність для тих, хто смітить у недозволених місцях, передбачена статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП).

Так, порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів - тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти (340грн.) до вісімдесяти (1360грн.) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти (850грн.) до ста (1700грн.) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

У подальшому вказані адміністративні протоколи будуть передаватись для розгляду та накладення штрафу до адміністративної комісії виконавчого комітету Сенчанської сільської ради.

Порушеннями правил благоустрою вважаються: неналежний санітарний стан територій; влаштування звалищ побутового та будівельного сміття на  прилеглій та дворовій території (до уваги – особливо в районі приватного сектора); стоянка транспортних засобів на прибудинкових територіх; самовільне розміщення на спорудах, стовпах, опорах та інших не відведених для цього місцях оголошень, плакатів, об’яв; відсутність відповідного дозволу на розміщення реклами; несвоєчасне косіння об`єктів рослинного карантину, забур’яненість; відсутність договорів на вивезення сміття або сплати за надані послуги; виконання робіт з порушенням вимог благоустрою населених пунктів ОТГ без затверджених проектів на виконання земельних, чи інших робіт та відповідного ордеру, виданого Сенчанською сільською радою. 

Просимо Вас, шановні громадяни, керівники підприємств, установ та організацій об’єднаної територіальної громади по новому поглянути на питання благоустрою тих територій, за які Ви несете відповідальність і дотримуватись Правил благоустрою, забезпечення чистоти і порядку, дотримання тиші в громадських місцях на території сіл нашої громади       

 

Інформація про порушників буде висвітлюватись у встановленому законом порядку назагал.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень