Великі таланти маленьких вихованців СБДЮТ

Дата: 20.05.2020 11:15
Кількість переглядів: 438

День захисту дітей, який щорічно відзначають 1 червня, вважається одним із найстаріших міжнародних свят. Сьогодні його асоціюють переважно із морозивом, повітряними кульками, початком довгоочікуваних літніх канікул та веселощами, тоді як початковий зміст святкування мав далеко не розважальний підтекст.

Саме 1 червня 1925 року у Женеві відбулася перша міжнародна конференція, присвячена обговоренню прав дітей, що і стало визначальною подією при подальшому виборі дати святкування. Уже з 1998 року Міжнародний День захисту дітей почали відзначати і в Україні. Сім'я і дитина - це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру.

Країною дитинства, де збуваються заповітні мрії і найнеймовірніші фантазії, став для дітей Сенчанської ОТГ Сенчанський Будинок дитячої та юнацької творчості. Це заклад, де головною дійовою особою є дитина, де педагоги й вихованці є партнерами, де передусім панує толерантність, взаємоповага та взаємодовіра. Позашкілля – це особлива країна, в якій народжуються та плекаються таланти.

СБДЮТ веде свою діяльність уже кілька десятиліть. Гуртковою роботою охоплені діти та молодь не лише Сенчанської ОТГ, а й сусідніх сільських рад (с. Вирішальне). Завдяки натхненній праці трудового колективу позашкільного закладу створені всі умови для гармонійного розвитку та підтримки юних талантів, підвищення їхнього інтелектуального, культурного та спортивного потенціалу. Кожен педагог Сенчанського Будинку дитячої та юнацької творчості – неповторна особистість з особливим талантом, частинку якого він намагається передати своїм вихованцям.

На базі СБДЮТ діє 36 гуртків та 46 груп за такими напрямами: художньо-естетичний, науково-технічний, туристсько-краєзнавчий, оздоровчий, військово-патріотичний, дослідницько-експериментальний, гуманітарний, еколого-натуралістичний та фізкультурно-спортивний. Потужна матеріально-технічна база, регулярність занять, творчий підхід до організації гурткової роботи дозволяють сформувати у дітлахів глибокі знання у обраній ними сфері, завдяки чому вихованці закладу є регулярними переможцями та призерами районних, обласних, Всеукраїнських, Міжнародних конкурсів, фестивалів та змагань. 2019-2020 н. р. був плідним на перемоги вихованців закладу.

Керівник гуртка Великодна А.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень