22 лютого у Полтаві відбувся Всеукраїнський фестиваль- конкурс талантів " МЕЛОДІЇ І РИТМИ НАД ВОРСКЛОЮ"

Дата: 23.02.2020 14:45
Кількість переглядів: 350

       Звичайно заняття, репетиції кожного дня виснажують, але якщо ти маєш мету, то вони стають більш активними, цікавими та насиченими. От і цього разу наш колектив взяв курс на готування до конкурсу. Збираємо рюкзак хореографа, готуємо костюми, тренуємось і починаємо рахувати години до головної travel-події ! І ось настав той день - 22 лютого у Полтаві відбувся Всеукраїнський фестиваль- конкурс талантів " МЕЛОДІЇ І РИТМИ НАД ВОРСКЛОЮ".І наш колектив не міг не прийняти участь у такому фестивалі, який проходив на Полтавській рідній землі.Мною, як керівником колективу, було прийнято рішення, яке звичайно обговорене з директором школи Кравченком О.В, залучити до участі всіх учасників "Зорецвіту", щоб показати Полтаві таланти Сенчанської ОТГ, а саме Дитячої музичної школи. Щоденні заняття, активна підготовка,підтримка батьків, співпраця зі школою, не дивлячись ні на що діти бігли на репетицію, щоб підготуватися і от це все не даремно.
Перемога за Нами:
Диплом 2-го ступеня в номінації : народний танець "Рушник вишиваний" вікова категорія 8-10років.
Диплом 2-го ступеня в номінації : народна стилізація "Полька" вікова категорія 10-12років.
Диплом 1-го ступеня в номінації : народний танець "Жнива" змішана вікова категорія.
Диплом 1-го ступеня в номінації : народний танець "Привітальна " вікова категорія 14-16років
Диплом ГРАН-Прі в номінації : народний танець "Чобітки" вікова категорія 12-14 років.
Диплом Супер ГРАН-ПРІ ступеня в номінації : народна стилізація "Маруся" змішана вікова категорія.А також
Диплом Переможця творчого змагання за Почесний титул "Найяскравіщий номер Фестивалю"- хореографічна постановка "Маруся" і саме не очікуване нагородження "НАЙКРАЩИЙ ХОРЕОГРІФІЧНИЙ КОЛЕКТИВ УКРАЇНИ "МИ стали переможцями Всеукраїнського фестивалю і запрошені на участь у фінальному фестивалі - конкурсі "найкращий хореогріфічний колектив ".
        Також мене як керівника нагородили подякою фестивалю за високу педагогічну майстерність та значний вклад у виховання підростаючого покоління.
Звичайно передати емоції враження від поїздки неможливо. Я завжди чую різні думки з приводу нагодження, хтось радіє,а є навпаки говорять "там всім дають". Так Ви праві, нагоджують кожного учасника за участь у конкурсі, але є різні етапи нагородження від простого за участь і до гран-прі .. здобути перемогу в перших рядах потребує максимум прикладеної нелегкої роботи.Дякую кожному учаснику Зразкового хореографічного колективу "Зорецвіт "за ці досягнення та нагороди, я пишаюся Вами .
          Скажу одне, ми не будемо зупинятися на досягнутому.
Як завжди, висловлюю свою подяку батькам та працівникам Сенчанської сільської ради на чолі з головою Лисим В.М за співпрацю та підтримку.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень