Загальні  збори Полтавського регіонального відділення Асоціації міст України

Дата: 12.02.2020 09:45
Кількість переглядів: 411

11 лютого 2020 року відбулися загальні  збори Полтавського регіонального відділення Асоціації міст України, на які було винесено питання надання пропозицій для формування перспективного плану. Учасники зборів підписали протокол із внесеними пропозиціями, який буде передано до Міністерства розвитку громад та територій.

Голова Сенчанської ОТГ В. Лисий запропонував до Сенчанської ОТГ приєднати п’ять громад Лубенського району, а саме: Жданівську, Окіпську, Хорошківську, Снітинську, Тишківську громади. В цей же  день відбулася сесія Жданівської сільської ради, на якій обговорювалося перспективи об’єднання із Сенчанською ОТГ.

Ще одне важливе питання було підняте  на загальних зборах ПРВ АМУ  - це платіжки за транспортування газу для населення . У своєму виступі В. Лисий запропонував надіслати запит до Облгазу  з вимогою надати документи та роз’яснення коли? як? чому? на яких умовах  були передані мережі газопостачання. Учасники зборів підтримали пропозицію направити звернення до Кабміну про відміну таких платіжок.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень