За ініціативи відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму до Дня захисника України була організована волонтерська акція.

Дата: 21.10.2019 11:38
Кількість переглядів: 285

На сході України триває війна, безпощадна, неочікувана, жорстока війна…На захист своєї Батьківщини стали найкращі, найвідданіші доньки і сини України.

Чим же можуть допомогти ті, які залишилися на мирній території нашої Батьківщини? Ми вважаємо, що кожне добре слово, молитва близьких та рідних, дитячий оберіг, малюнок, лист, хоча б на хвилинку наповнять душу солдата вірою, силою, терпінням та зігріють теплом.

За ініціативи відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму до Дня захисника України була організована волонтерська акція. Її осередком, традиційно, стала Сенчанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів. 18 жовтня 2019 року в м.Гірське Луганської області, де зараз служать наші сенчани, була відправлена чергова волонтерська посилка. Активну участь в акції взяли : члени виконавчого комітету Сенчанської сільської ради; учнівський колектив школи,трудові колективи Сенчанської ЗОШ І-ІІІ ступенів, СБДЮТ та закладів культури Сенчанської сільської ради.

З великим задоволенням в таких акціях беруть участь саме діти, які малюють вітальні листівки, виготовляють своїми рученятами обереги, пишуть вірші з надією про якнайскоріше закінчення війни.

І так хочеться, щоб нарешті війна скінчилася, запанував мир та спокій на нашій рідній неньці-Україні.

Олеся Коропець

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень