2 вересня 2019 року пролунав перший дзвоник для всіх учнів Сенчанської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Дата: 05.09.2019 14:23
Кількість переглядів: 253

…Почули дзвоника відлуння,

Над білим світом ширився він вдаль,

Розпочали ми рік навчальний знову

І радість вже прогнала геть печаль…

2 вересня 2019 року пролунав перший дзвоник для всіх учнів Сенчанської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Розпочався новий навчальний рік. На шкільному подвір’ї вишикувалися учні, вчителі, батьки та гості в очікування початка свята . В урочистій тиші пролунав Гімн України.

Цього року школа гостинно відчинила двері ще 35 малятам-першокласникам, яких привітно зустрічали їхні перші вчителі Привалко С.О. та Скопець С.М. у нових класних кімнатах, оформлених відповідно до вимог НУШ. Першовересневе свято розпочав в.о. директора школи Дейнека А.М., привітавши усіх мешканців шкільної країни Знань з початком нового навчального року та побажав усім міцного здоров’я, успіхів у вивченні шкільних наук та творчих злетів.

Початок нового навчального року разом з усією шкільною родиною відзначали і почесні гості свята: голова Сенчанської ОТГ Лисий В.М., начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Охріменко В.І. та генеральний директор ТОВ «Сенча» Колєснік Ю.В. Гості звернулися до учнів, вчителів та батьків з вітальними словами, побажавши учням успіхів у навчанні, вчителям – творчого натхнення, а батькам – терпіння та взаєморозуміння.

Приємним сюрпризом до Дня знань для учнів та вчителів стало придбання Виконавчим комітетом Сенчанської сільської ради для школи лінгафонного кабінету, ще одного комп’ютерного класу та забезпечення усіх класних кімнат новими меблями.

Велика подяка Колєсніку Юрію Вікторовичу, який креативно підійшов до вибору подарунка для учнів перших класів, подарувавши їм усім можливість щодня впродовж усього навчального року безкоштовно споживати свіже молоко!

Постійним спонсором для Сенчанської ЗОШ І-ІІІ ступенів являється ТОВ «Корсунівське». Свято Першого дзвоника і цього року не стало винятком. Для перших класів директором ТОВ «Корсунівське» Ягодовським Сергієм Валерійовичем були передані два ламінатори.

Щира подяка гостям за подарунки та вітальні слова!

Вітаємо учнів, батьків та вчителів з початком нового навчального року!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень