ЗАЯВА ПРО НАМІРИ

Дата: 06.08.2019 15:55
Кількість переглядів: 325

     Фото без опису

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СЕНЧАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

вул. Героїв України 8, с. Сенча, Лохвицького району Полтавської області, 37254, тел/факс (05356)

 9-91-42, 99535 Код ЄДРПОУ 41830654 електронна пошта: sencharada@ukr.net

 

02-24 № ________ від ___________

 

 

 


«ЗАЯВА ПРО НАМІРИ»


Виконавчий комітет Сенчанської сільської ради Лохвицького району Полтавської області повідомляє мешканців села Сенча про намір будівництва водогону по вул.Харченка в с.Сенча Лохвицького району  Полтавської області.  
Даним проектом передбачено будівництво вуличних мереж водогону -  прокладання 2895 м водопроводів та будівництво 3 колодязів, оптимізується система водопостачання села.  Впливу планової діяльності на навколишнє середовище при експлуатації немає, при будівництві відбуваються  викиди    в атмосферне  повітря    забруднюючих   речовин : оксид вуглецю,  азоту діоксид, вуглецю діоксид, сажа. Шум. Потужності викидів усіх забруднюючих речовин малозначущі, про що свідчить розрахунок критеріїв необхідності розрахунку розсіювання на ЕОМ відповідно до п. 5.21 ОНД-86. З приведеного можна зробити висновок, що приземні концентрації забруднюючих речовин у контрольних точках на межі підприємства, у житловій забудові не превщуватимуть ГДК з урахуванням величин фонових концентрацій. Результати оцінки впливу на атмосферне повітря свідчать про відповідність санітарним нормам ДСН-173. 
Приведений розрахунок впливу шуму на навколишнє середовище у житловій забудові свідчить про відповідність нормативним значенням ДСН-173. 
Розгляд  і оцінка впливів на грунт, водне середовище, екологічних, соціальних, санітарних і техногенних чинників свідчить про прийнятність планованої діяльності. 
У районі промплощадки відсутні пам'ятники архітектури і історії, заповідники і дендропарки. Дана реконструкція не обмежує використання рослинних і тваринних ресурсів.
Небезпечні препарати і речовини при реконструкції водогону  і під час експлуатації не використовуються, складування, знищення і поховання промислових і побутових відходів на території об'єкту  не передбачається.
Вплив планованої діяльності на промислові, житлово-цивільні об'єкти, пам'ятники архітектури, історії і культури, наземні  і підземні споруди і інші елементи техногенного середовища, які знаходяться в зоні впливу планованої діяльності немає. Заходи по забезпеченню їх експлуатаційної надійності і збереження не передбачаються.
Негативний вплив на навколишнє соціальне середовище від об’єкту відсутній.
Детальну інформацію можна отримати в Сенчанській сільській раді за адресою: вул. Героїв України 8, с. Сенча, тел/факс (05356) 9-91-42, 9-95-35
 Відгуки щодо запланованої реконструкції направляти в Сенчанську сільську раду за адресою: вул. Героїв України 8, с. Сенча, Лохвицького району Полтавської області, 37254, тел/факс (05356) 9-91-42, 9-95-35.

 

 

Сільський голова                                                       Лисий В.М.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень