Привітання сільського голови з Міжнародним жіночим днем

Дата: 06.03.2019 13:31
Кількість переглядів: 461

                Фото без опису

Дорогі жінки! Любі матері, дружини, сестри, дочки, колеги!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди чудового весняного свята –

8-го Березня!

Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, - пов’язане з жінкою. Це свято сповіщає людству про прихід весни, подеколи навіть і в негоду. Проте і примхи погоди не впливають на ваш святковий настрій, адже його творять для вас щирі посмішки і тепло сердець чоловіків.

Говорити про жінок можна нескінченно. Своєю мудрістю ви оминаєте гострі кути, терплячістю – зберігаєте мир вдома і на роботі, любов’ю до людей і до праці – будуєте майбутнє. Хоч у нашому календарі і не бракує різноманітних свят, проте 8 Березня позначене особливим емоційно-піднесеним настроєм, щирими почуттями любові і вдячності її величності Жінці.

Сьогодні ви берете активну участь у всіх сферах життя, вносите неоціненний вклад у соціально-економічний розвиток всієї країни. Серед вас є відомі політики і вчені, громадські діячі і керівники великих підприємств і організацій, вчителі і лікарі, спортсмени і поліцейські, діячі культури і службовці, вихователі і домогосподарки.

Милі пані, спасибі, за те, що ви у нас є, за те, що насичуєте робочі будні атмосферою доброти, краси і затишку! Цього дня саме для вас світить сонечко, голубіють небеса і весело щебече пташиний хор!

Нехай сьогодні у всіх вас, шановні наші берегині сімейного вогнища, буде сто причин для щасливих посмішок! Залишайтеся завжди такими ж ніжними і чудовими, як перші весняні проліски! Будьте здорові і радуйте нас, чоловіків!

Вічної вам весни і молодості, шановні жінки!

 

З повагою, сільський голова                     Віктор Лисий       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень