Перший дзвоник пролунав у Сенчанській загальноосвітній школі

Дата: 04.09.2018 08:22
Кількість переглядів: 375

Знову ранок теплого вересневого дня наповнився мелодійними звуками шкільного дзвоника. Розпочинається новий навчальний рік. Сенчанська школа вітає своїх школяриків. На святі багато гостей : сільський голова Лисий В.М., депутат обласної ради Власенко А.М.,заступник сільського голови Сьомак С.Г., працівники відділу освіти та культури, генеральний директор ТОВ «Сенча» Колєснік Ю.В.,заступник директора ТОВ «Кор-сунівське» Коробка В.І., начальник Яблунівського ЦВНГК Підлісний В. А. В цей день учні одержали не лише вітання ,а й подарунки : два телевізори для класних кімнат, першокласники - набори канцтоварів; наймолодші школярики з малозабезпечених родин – подарунки від виконавчого комітету Сенчанської сільської ради.
За літні місяці за кошти місцевого бюджету та завдяки невтомній праці обслуговуючого персоналу, педагогічного колективу, допомозі батьків проведений якісний поточний ремонт приміщення школи, класних кімнат.
За кошти бюджету Сенчанської сільської ради бригадою Євробуду замінено 106 віконних блоків на суму 1,5 млн грн . Виділено більше 300 тисяч грн для придбання нових меблів для учнів школи та майже 100 000 грн – для обладнання класної кімнати першокласників, 930 000 грн – для реконструкції даху над актовим та спортивним залами школи. Замінені вхідні двері спортивного залу . Меблі та обладнання будуть завезені до школи у вересні –жовтні.
На належному рівні організована літня оздоровча кампанія 2018 року, з місцевого бюджету на неї було виділено 28 000 грн. На базі школи працю-вали три оздоровчі табори. Учні початкової школи оздоровлювалися в пришкільному таборі «Сонечко». Діти з малозабезпечених сімей – повністю за кошти сільської ради. Учні 10 класу відпочивали в пришкільному таборі праці і відпочинку «Сучасник». Для учнів 8 класу на базі школи працював літній мовний табір «Ерудит».
Вперше до Сенчанської ЗОШ І-ІІІ ступенів прийшли четверо дітей , які проживають в с. Хитці. Хвилюючим це свято є для наших першокласників та їх батьків. Дев’ятнадцять малюків поповнюють нашу дружну шкільну родину. Діти ці - особливі ,вони перші учні Нової української школи і випускний вальс прозвучить для них через 12 років.
Школа повинна ставати все більш сучасною та комфортною для учнів. Адміністрація школи, виконавчий комітет Сенчанської сільської ради для цього будуть докладати всіх зусиль.
Учням бажаємо незабутніх миттєвостей шкільного життя, педагогам - поваги, шани від людей і держави.
Валентина Охріменко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень