Сенчанська сільська територіальна громада
Полтавська область, Миргородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Міжнародним днем захисту дітей

Дата: 01.06.2018 07:38
Кількість переглядів: 420

 

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ГРОМАДИ!

Щороку у перший день літа міжнародна спільнота відзначає День захисту дітей. Немає кращої пори у житті людини, як дитинство. Цей прекрасний, безтурботний період залишає у душі кожного відголосок теплих спогадів, які протягом усього життя допомагають долати перешкоди та негаразди.

Діти – це квіти нашого життя, неоцінений скарб. Вони надихають, спонукають до нових досягнень, повертають віру в життя… Давайте ніколи не забувати, що ці маленькі люди потребують ласки, любові, уваги й турботи. Ми зобов’язані зробити все можливе, щоб наша малеча росла щасливою, розумною, здоровою і талановитою. Майбутнє України залежить від того, яке підростаюче покоління ми виховаємо, які зерна справедливості, мужності та добра в них закладемо. Від нас залежить, в якій країні будуть жити наші діти, якою мовою вони розмовлятимуть та на яких традиціях зростатимуть.

Важливість цього завдання – виростити й виховати гідних українців – посилюється зараз, коли на шляху європейського становлення нашої країни постали нові виклики та випробування. Тільки спільними зусиллями родини, держави та суспільства в цілому зуміємо виховати всебічно розвинених, свідомих та сильних духом громадян, щирих патріотів своєї держави. Ми, дорослі, зобов’язані зробити все, щоби для наших дітей європейське майбутнє України з відповідним рівнем життя та цінностями стало реальністю.

Нехай щедрість і милосердя наших сердець примножуються з кожним днем заради дітей, майбутнього України. Нехай наших діток оточують доброта і розуміння, а їхні мрії завжди збуваються.

                                                                Сільський голова                       Віктор Лисий

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень