Засідання постійної комісії обласної ради з питань екології та раціонального природокористування

Дата: 11.04.2018 16:22
Кількість переглядів: 439

         Сьогодні, 11 квітня 2018 року в приміщенні актового залу Сенчанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань екології та раціонального природокористування.

Були затверджені та погоджені переліки спеціалізованої комунальної техніки (машина асенізаційна, сміттєвоз) та контейнерів для твердих побутових відходів, що пропонуються для закупівлі за рахунок коштів фонду охорони навколишнього середовища Полтавської області в 2018 році, було розглянуто питання про екологічну ситуацію в с. Сенча. На засіданні були: Холод Є.М.(перший заступник голови обласної ради), Ханко А.М. (Заступник голови обласної ради), Лисий В.М., Рязанов В.В (голова Лохвицької РДА), Храпаль А.О. (голова Лохвицької районної ради), Боднар К.А., Кобеза О.І. (директор газопромислового управління «Полтавагазвидобування»), Піддубний І.А. (директор департаменту екології та природних ресурсів Полтавської ОДА), Посмітний О.С. (заступник начальника департаменту охорони довкілля та екологічної безпеки публічного акціонерного товариства «Украгазвидобування»).

У складі постійної комісії обласної ради з питань екології та раціонального природокористування були: Горжій І.Г. (голова), Жук С.М. (заступник), Хоменко В.П. (секретар), Кибка А.А., Красюк В.Ф., Мартиненко В.П., Мінязев В.Д., Микуця Т.В.

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень