Сьогодні Сенчанська громада провела в останню путь ще одного Героя, жителя села Корсунівка, – Свища Ігоря Петровича.

Дата: 11.11.2022 22:36
Кількість переглядів: 5099

Сьогодні Сенчанська громада провела в останню путь ще одного Героя, жителя села Корсунівка, – Свища Ігоря Петровича. Загинув захисник 06 листопада у Донецькій області, боронячи Україну.

Провести в останню путь військового зібралися сотні односельців, рідних, колег, знайомих, військових побратимів, які зустрічали його живим коридором, стоячи на колінах у знак пошани.

Зі словами співчуття до родини та близьких загиблого звернулися сільський голова Сенчанської ТГ Наталія Сліпухова, начальник відділу освіти Валентина Охріменко, директор Корсунівської гімназії Василь Бабій, настоятель Святовоскресіньської церкви протоієрей Василь, а також друзі та побратими.

Ігор Петрович завжди був щирою, відкритою, цілеспрямованою людиною та понад усе любив життя. Був хорошим товаришем і бойовим побратимом, завжди готовим прийти на допомогу. Для нас він назавжди залишиться взірцем хоробрості та стійкості. Тим, хто був не байдужим до долі України, хто прагнув кращого майбутнього і світлого, мирного завтрашнього дня.

Пам’ять загиблого воїна було вшановано хвилиною мовчання та військовим салютом.

У ці гіркі хвилини щиро поділяємо горе сім’ї загиблого Захисника, разом із всією громадою схиляємо голови в глибокій скорботі. Пам’ять про Ігоря Петровича Свища житиме в наших серцях!

Слава Україні!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень